x
x

Livrare si transport

Costuri transport

Costul de livrare in Bucuresti este de 15 lei.

Costul de livrare national este de 19 lei.

Livrarea este gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei.

Livrarea produselor se face prin intermediul companiei de curierat Bookurier in Bucuresti, iar in provincie prin partenerii acesteia, Urgent Cargus sau GLS, in functie de zona. Livrarea se va efectua in mod normal in termen de 1-2 zile lucratoare in Bucuresti si 1-3 zile lucratoare in provincie, la adresa specificata de dumneavoastra. Va rugam sa indicati adresa la care puteti fi gasiti intre orele 09.00 – 18.00, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada.

Atentie!

In cazul unor situatii de Forta Majora, livrarea poate intarzia. Vom face tot posibilul sa va anuntam daca vor interveni astfel de situatii si, de asemenea, vom face tot posibilul sa grabim livrarea.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au respectat obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de Timdo Exim. De asemenea, contractul va fi interpretat si executat cu buna credinta. Orice abuz va conduce la intreruperea oricaror relatii contractuale.

Comenzile sunt procesate si expediate de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Comenzile primite dupa ora 14.00 vor fi procesate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. Termenul de livrare incepe de la data comunicata telefonic si acceptata de client. Nu vom livra comenzile catre oficii sau casute postale.

Deschiderea coletului va fi posibila doar dupa plata contravalorii si semnarea documentelor de primire de la curier. In cazul in care doriti sa returnati sau sa schimbati produsul, va rugam sa consultati rubrica Retur si sa urmati pasii corespunzatori.

Ne luam angajamentul sa va anuntam in cazul in care nu putem respecta termenele de livrare si expediere. Va vom comunica noul termen estimat pentru procesarea si livrarea comenzii. In cazul in care dumneavoastra nu va exprimati acordul pentru noile termene, atunci, evident, comanda va fi anulata.

Pentru a putea efectua livrarea, este foarte important ca informatiile de contact si cele de livrare sa fie complete si corecte. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a anula comanda.