x
x

Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, selectati marimea dorita si apasati pe butonul Adauga in cos. Se va deschide fereastra de vizualizare a cosului de cumparaturi si veti avea posibilitatea de a vizualiza lista de produse adaugate si de a o modifica, daca doriti. Puteti sa modificati cantitatea dorita sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele adaugate pana la acel moment in cos. Pentru a adauga si alte produse in cos actionati butonul Continua cumparaturi. In cazul in care doriti sa finalizati comanda, apasati butonul Finalizeaza comanda.

 Informatii pentru expediere

In cazul in care sunteti client nou, aveti posibilitatea sa va creati un cont pe site-ul nostru. In acest caz, va veti putea salva adresa de livrare si veti vedea in orice moment comenzile sau retururile dvs. precum si statusul acestora sau stocul si pretul produselor pe care le-ati marcat ca Favorite.

Daca nu doriti sa creati un cont, ne puteti furniza datele de livrare precum si un numar de telefon la care va putem contacta pentru confirmarea comenzii. Informatiile care ne sunt necesare si fara de care nu va putem onora comanda sunt: numele complet, numarul de telefon, adresa completa (strada, numar, localitate, judet si, dupa caz, bloc, scara, apartament).

Finalizarea comenzii

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile practicate, apasati butonul Comanda, pentru a trece la pasul urmator.

Costul total al comenzii va fi afisat de indata ce mentionati judetul si localitatea la care doriti sa va livram produsele. Acesta va fi vizibil inainte de finalizarea comenzii. In cazul in care ne-ati furnizat si o adresa functionala de email, veti primi confirmarea plasarii comenzii dvs, precum si toate detaliile legate de aceasta. In cazul in care nu ne-ati furnizat o adresa de email, vom confirma telefonic comanda si abia dupa aceea o vom expedia.
Limitari
Procesarea comenzilor pe acest website se face doar pentru clientii care solicita livrarea produselor pe teritoriul Romaniei. Nu efectuam livrari in afara ariei stabilite. Pot plasa comenzi doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua plasarii comenzii si care au acceptat termenii si conditiile impuse.
Incheierea contractului
Toate informatiile prezentate pe acest website au caracter informativ si nu fac obiectul unui contract pana in momentul lansarii si confirmarii unei comenzi. Contractul comercial dintre CuStill.ro si cumparator devine valabil in momentul confirmarii telefonice a comenzii si face referire doar la produsele comandate. 
Obiectul contractului
Toate produsele afisate pe website pot face obiectul unui contract, insa numai in limita stocului disponibil. 
Pretul
Preturile afisate sunt exprimate in lei insa nu includ si pretul transportului. Acesta poate fi consultat la rubrica Livrare si Transport