CONTACT 0741.435.629 PROGRAM luni-vineri 09.30-17.30 RETUR /SCHIMB 14 zile TRANSPORT bucuresti 8 lei/ national 15 lei OFERTE SPECIALE

Transport

COSTURI TRANSPORT

Costul de livrare in BUCURESTI este 8 lei 

Costul de livrare NATIONAL este 15 lei

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 250 lei

Livrarea produselor in BUCURESTI se face prin firma de curierat BOOKURIER

Livrarea produselor in TARA se face prin firma de curierat GLS

 

TIMP DE LIVRARE

Bucuresti (1-2 zile lucratoare)

National (1-3 zile lucratoare)

 

CONDITII DE LIVRARE

Cumparatorului nu ii este permisa deschiderea coletului, decat dupa ce semneaza primirea acestuia si plateste contravaloarea.In cazul in care doreste sa schimbe produsul acceseaza rubrica returnari de pe magazin(SERVIICI CLIENTI) si urmeaza pasii corespunzatori.

Vanzatorul isi ia angajamentul de a anunta Cumparatorul in cazul in care nu poate respecta termenele de livrare si expediere. De asemenea, este obligat sa comunice Cumparatorului noul termen estimat pentru a se finaliza comanda. In cazul in care Cumparatorul nu isi da acordul in ceea ce priveste noii termeni de livrare, atunci, evident, comanda se anuleaza.

Pentru a se putea efectua livrarea, este foarte important ca informatiile oferite de Cumparator sa fie complete. In caz contrar, Vanzatorul nu are obligatia de a garanta respectarea termenului de livrare, rezervandu-si dreptul de a anula comanda.

*Comenzile care nu se pot ridica in termen de 3 zile lucratoare, se vor anula automat.