CONTACT 0741.435.629 PROGRAM luni-vineri 09.30-17.30 RETUR /SCHIMB 14 zile TRANSPORT bucuresti 8 lei/ national 15 lei OFERTE SPECIALE

Returnare Produse

SCHIMBUL DE COLET
Produsele achizitionate se pot schimba atat cu o alta marime cat si cu un alt produs/produse la alegere de catre client in termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.
Schimbul de colet se efectueaza astfel:
Se completeaza formularul de retur pe care il gasiti pe pagina principala a site-ului, precizand marimea sau modelul cu care doriti sa schimbati produsul achizitionat.
Produsul achizitionat se va inmana curierului care va veni sa predea coletul nou solicitat de catre client.
Detaliile cu privire la ambalarea produsului sunt identice cu cele de la rubrica returnari produse!

TAXELE SCHIMBULUI DE COLET SUNT SUPORTATE INTOTDEAUNA DE CATRE CLIENT CONFORM OUG 34/2014. !!!
Bucuresti 8 lei
National 15 lei

RETURNAREA PRODUSELOR
Conform legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Conditii care trebuie indeplinite pentru returul unui produs:
- PRODUSUL NU TREBUIE SA PREZINTE URME DE FOLOSIRE!
- PRODUSUL TREBUIE PROBAT IN INTEROR, PE O SUPRAFATA CURATA !
- CUTIA PRODUSULUI RETURNAT TREBUIE IMPACHETATA INTR-O FOLIE PROTECTOARE ASTFEL INCAT SA NU SUFERE DETERIORARI PE TIMPUL TRANSPORTULUI (PENTRU LIPSA SAU DETERIORAREA AMBALAJELOR ORIGINALE SE VA RETINE CONTAVALOAREA ACESTORA 10 LEI)

Ce trebuie sa facem pentru returnarea unui produs:
1. Completati formularul de retur pe care il gasiti mai jos astfel incat acesta sa se poata inregistra in baza noastra de date. Veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri in termen de 3 zile lucratoare.
2. Dupa ce ati fost contactat de unul dintre operatorii nostri, ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul in ambalaj original trebuie ambalat intr-o folie/coala protectoare astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere deteriorari! In cazul in care cutia este deteriorata se va retine o taxa de 10 lei pentru inlocuirea ambalajului!
3.Dupa ce ati primit confirmarea inregistrarii returului, trimite-ti coletul la adresa punctului de lucru: Aleea Botorani nr.2, bl.V 80, sc.2, ap.30, Sector 5, Bucuresti. Returul coletelor se face exclusiv cu firme de curierat, nu prin posta.
NU se vor lipi cu scotch sau alt adeziv ambalajele (cutiile) produselor!
4. Restituirea banilor. In urma cererii de retur, a primirii coletului returnat si a indeplinirii conditiilor de retur, custill.ro va returna numai in contul IBAN furnizat la trimiterea cererii de retur, valoare integrala a produselor returnate. Cheltuielile de retur sunt suportate integral de client.

OUG 34/2014 privind protectia consumatotilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Art.8 In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator in conditiile Art.7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data in care a fost ridicat produsul de la client. De obicei returnarea banilor se face in maxim 10 zile lucratoare.
Va multumim!
Echipa custill.ro!

formular de retur

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:

Alte detalii si CONT BANCAR: